ChatGPT kursus – For dig eller hele virksomheden

Inklusiv 1-1 undervisning

Tilpasses dit læringstempo

Små hold = Bedre læring

Tilfreds eller pengene retur

Slide
Inklusiv 1-1 undervisning
Slide
Tilpasses dit læringstempo
Slide
Små hold = Bedre læring
Slide
Tilfreds eller pengene retur
previous arrow
next arrow

Dan dig et overblik så du kan vælge med ro i maven

Udbydere af ChatGPT kurser

Læs mere om de største udbydere af ChatGPT kurser i Danmark.

Vi har lavet en oversigt og en kort beskrivelse af hvad de største danske udbydere af ChatGPT kurser tilbyder. Vi er ikke bange for, at du vælger en af vores konkurrenter. Vi tror på vores produkt. Og det vigtigste for dig er at du kommer igang. Deusden er mange af nedenstående udbydere også rigtig dygtige. Men vi håber selvfølgelig du vælger os.​

 

Læs evt. vores anmeldelser på Truspilot hvor vores gennemsnit pt. er 4,9.

Se vores anmeldelser på

Trustpilot

ChatGPTkursus.dk

Afholder ikke kurser i ledelse og andet. Fokus er på kurser i AI & ChatGPT – deraf navnet. Hovedsageligt egnet for begyndere og let øvede. Afholder også tilpassede ChatGPT kurser for virksomheder. 90 minutters efterfølgende 1-1 træning er med i prisen. Fokus på praktik og konkrete eksempler. Men også på GPTs, prompt engineering, så du bliver klædt ordentligt på. Afholder åbne kurser i København, Aarhus og Odense. Tilbyder tilfreds eller pengene retur, max 9 deltagere pr. hold.

 

Varighed: 1 dag fra 9.00-16.30 + 90 minutters efterfølgende 1-1 træning

 

Pris pr. deltager: 4.325 DKK eks. moms

 

Læs mere om ChatGPT kurser fra ChatGPTkursus.dk

Skærmbillede af ChatGPTkursus.dk
Skærmbillede af Teknologisk Instituts ChatGPT kursus side

Teknologisk Insitut

Teknologisk Institut tilbyder et 1-dags grundkursus i ChatGPT. Kurset er rettet mod både begyndere og forretningsbrugere og dækker opsætning, prompt engineering, integration af billeder, realtidsdata med Bing, avanceret dataanalyse og etik i AI. Kurset har en praktisk tilgang med øvelser og inddragelse, og der er max 10 deltagere per hold. Undervisning og materialer er på dansk. Kurset afholdes i Taastrup og Aarhus.

 

Varighed: 1 dag fra 9.00-16.00

 

Pris pr. deltager: 5.999 DKK eks. moms

 

Læs mere om Teknologisk Instituts ChatGPT grundkursus

Kursusfabrikken

Kursusfabrikkens ChatGTP kursus tager 1 dag. De har fokus på praktisk anvendelse af AI og tænker arbejdsprocesser. Kurset indeholder træning af ChatGPT med egne data, oprettelse af Custom GPT-modeller og effektiv prompt engineering. Der kan maximalt deltage 5 personer pr. hold. I kurset er der inkluderet 3 måneders e-mail support og tilfredshedsgaranti. Kurserne  afholdes i Aarhus, København og Odense.

 

Varighed: 1 dag fra 9.00-15.30

 

Pris pr. deltager: 4.995 DKK eks. moms

 

Læs mere om Kursusfabrikkens ChatGPT kursus

Skærmbillede af kursusfabrikkens ChatGPT kursus
Skærmbillede af Montus' ChatGPT kursus

Montus

Montus afholder deres grundlæggende ChatGPT kursus, på Copenhagen Marriott Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel. Igen er der fokus på praktisk anvendelse af AI. Kurset starter helt nede i niveau, og indeholder blandt andet oprettelse af en OpenAI-konto. Og gennemgang af ChatGPT’s forskellige versioner. Ligesom der er fokus på etik i AI. Kurset inkluderer hands-on øvelser og foregår i 5-stjernede omgivelser.

 

Varighed: 1 dag fra 8.30-16.00

 

Pris pr. deltager: 5.499 DKK eks. moms

 

Læs mere om Montus ChatGPT kursus her

IDA

IDA nænver tydeligt at kurset ikke kun er om ChatGPT, men der også er fokus på generativ AI. De benytter også lidt mere teknisk jargon end andre bl.a. at det handler om at kunne udnytte neurale netværksteknologier. Fokus er dog som på de fleste andre kurser på praktik og grundlæggende principper, der kan bruges i andre værktøjer. Underviser er AI-ekspert Erik David Johnson. Kurset afholdes kun i København modsat flere af de andre leverandører.

 

Varighed: 1 dag fra 9.00-16.00

 

Pris pr. deltager: 5.400 DKK eks. moms (IDA-medlemmer), 6.200 DKK eks. moms (ikke-medlemmer)

 

Læs mere om kurset fra IDA

Skærmbillede af IDAs ChatGPT kursus side